Epiplus Logo
Nexus Technica About Us Banner

Bursa Lazer Epilasyon

Bursa Lazer Epilasyon

Tüm Detaylarıyla Bursa Lazer Epilasyon

Tüyler, özellikle hanımlar için önemli bir estetik bir sorundur. Tüylerden kurtulmanın en kolay ve etkili yolu ise epilasyondur. Epilasyon, istenmeyen tüylerden, hızlı ve kalıcı olarak kurtulmak için birçok kadın tarafından tercih edilen bir yöntemdir. Alanında büyük deneyim sahibi olan merkez, müşterilerine güvenli ve konforlu bir hizmet sunuyor. Bu sebeple, bursa lazer epilasyon konusunda firma öne çıkmayı başarıyor.


 

Epilasyon Nedir?

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın en pratik yolu olan epilasyon, bu sebeple oldukça popüler bir yöntemdir. Epilasyon, düşük dozda ısı verir. Bu ısı cilde hiçbir zarar vermez ama kıl kökünü yakar. Epilasyon, yaklaşık 20 senedir bilinen bir yöntemdir ama aradan geçen yıllarda çok daha konforlu bir hale gelmiştir.
 

Epilasyon Nasıl Etki Eder?

Epilasyon, kıla rengini rengini veren melanin pigmenti üzerinde etkilidir. Melanin pigmenti ışıkla etkileşime girer. Lazer, kıl kökünde ısı enerjisine dönüşür ve böylelikle kıl kökünü tahrip eder. Kalıcı epilasyonda, lazer ışını, kıl köküne iner, ısıya dönüşür ve kökü tahrip ederek, yok eder.



 

Epilasyon Kaç Seans Uygulanır?

Lazer epilasyon, kılların 'anagen faz' denen dönemlerinde etkilidir. İşte, her epilasyon seansında bu kıllar, hedef alınmaya çalışılır. Seanslar ilerledikçe, kılların rengi açılmaya ve incelmeye başlar. Cilt tipine göre, ortalama, 4-8 seans gerekir. Seans süresi, kullanılan cihazın niteliğine ve uzmanın yetkinliğine göre belirli ölçüde değişiklik göstermektedir.